Wie ben ik

 


Mijn naam is Britt van Doornik, 35 jaar en getrouwd met Jeroen. Ik ben de trotse moeder van twee jongens. Mats is 7 jaar, zit in groep 4 en Finn is 4 jaar en zit in groep 1. Ik ben al 16 jaar met veel plezier mondhygiëniste en werk als zzp-er in Breukelen.

In de tijd dat ik zwanger was van Mats wilde ik graag eerder dan de 20 weken echo weten of ik een jongen of een meisje zou krijgen. Ik heb daar een geslachtsbepaling echo voor laten maken en vond het erg fijn om met 14 weken te weten dat ik een jongen kreeg. Daarna wilde ik ook heel graag weten hoe mijn kindje eruit zag en plande ik de 3D/4D echo. Het is zo bijzonder om het gezichtje van de kleine te zien! Ik kon echt een kijkje in mijn buik nemen, heel erg speciaal!

Het idee van mijn eigen pretecho praktijk bleef door mijn hoofd spoken maar als kersverse moeder was ik op dat moment druk met het gezin. Het opzetten van de praktijk kwam nog niet van de grond. Ik werd zwanger van mijn tweede zoontje en weer wilde ik graag beide pretecho's laten uitvoeren. 1,5 jaar geleden ging ik er echt serieus over nadenken en ben op zoek gegaan naar een echo opleiding, een pand en een echoapparaat. Van het een kwam het ander en nu is het zover: Kiekeboe Pretecho's in Breukelen is een feit! Het is zo leuk om toekomstige mama's en papa's een kijkje te laten nemen bij hun kindje!